KINSTRETCH

KIN Bracketed Reg 1

Το KINSTRETCH είναι μια καινούργια μέθοδος γυμναστικής που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της κινητικότητας και ευελιξίας, την αύξηση της μυϊκής δύναμης και της νευρολογικής λειτουργίας, την απώλεια βάρους, την πρόληψη των τραυματισμών και τον πλήρες έλεγχο του σώματος.

To KINSTRETCH στηρίζεται σε επιστημονικές έρευνες. Όλες οι κινήσεις και οι τεχνικές εκγύμνασης έχουν επιλεγεί με βάση μια σχολαστική και αυστηρή έρευνα η οποία διεξάχθηκε από άρτιους επαγγελματίες όπως φυσικοθεραπευτές, χειροπράκτες και γυμναστές. Όλοι οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές KINSTRETCH είναι εξαιρετικά έμπειροι στην ανθρώπινη κίνηση (βιομηχανική του σώματος) και την ανάπτυξη ελέγχου του σώματος με την οποία επιτυγχάνεται η πρόληψη των τραυματισμών.

KIN PHOTO

Αυτό σημαίνει ότι ο εκπαιδευτής του KINSTRETCH είναι άρτια εκπαιδευμένος στην διόρθωση των δυσλειτουργιών του σώματος κατά την εκγύμναση. Μέρος της μεθοδολογίας KINSTRETCH περιλαμβάνει ατομικό πρόγραμμα ασκήσεων για την προώθηση των προαναφερθέντων ωφελημάτων.  Σε αντίθεση με πολλά συστήματα γυμναστικής, το KINSTRETCH είναι ολοκληρωμένο με ένα σύστημα αυτό-αξιολόγησης που επιτρέπει να αξιολογεί κάποιος γρήγορα το σώμα του για οποιαδήποτε δυσλειτουργία που μπορεί να προκαλεί πόνο, απώλεια απόδοσης ή μπορεί να του προκαλέσει οποιοδήποτε τραυματισμό.